Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til PlatinumProfilbildet til **WanjaProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til RockDudeProfilbildet til SvantepriProfilbildet til pia1975Profilbildet til jente2011Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Lica89Profilbildet til kennedy85Profilbildet til DetteErMeg
Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til j18elverumProfilbildet til jonas93Profilbildet til petrus1956Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til JontassProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til krsflortProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til KWGProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til nada000Profilbildet til KingRabbit

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje