Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til KiwienProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til godsg1Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Lill17Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til AndiiProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til snirlen
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til naitsProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til stian93Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ingoladProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til staalmannenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til KiwienProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til Ninna

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje