Profilbildet til bergen89Profilbildet til SigvegalProfilbildet til SvantepriProfilbildet til golfbearProfilbildet til jeanettekProfilbildet til par_30Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til pia1975Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til DrulProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SussProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til slank leken mann bærum
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til Hilde79Profilbildet til SupermannProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til LululuuProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til lekenergodProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til NinnaProfilbildet til LenemorProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til bait69Profilbildet til LærerenProfilbildet til veilchen

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

hgsd1

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje