Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til HexaProfilbildet til pierceddickProfilbildet til babybooProfilbildet til NataProfilbildet til NettstedetProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til MedusaProfilbildet til spruksProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til LookmeProfilbildet til RosjerProfilbildet til mizzyProfilbildet til Becks
Profilbildet til skurk3Profilbildet til plusSProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til HexaProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til LåtteProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til windel999Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til jannis25Profilbildet til afrikarProfilbildet til BjoernProfilbildet til **Wanja

hgsd1

@frode-a-hansen
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt hgsd1:Disse profilene har hgsd1 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

hgsd1

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje