Profilbildet til Difference___Profilbildet til golfbearProfilbildet til bby123Profilbildet til KjellarProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til veilchenProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til JosepProfilbildet til NordlandProfilbildet til slaviProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Klar 79Profilbildet til frkhagen92
Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til BiTrineProfilbildet til NeonProfilbildet til StrazoProfilbildet til KongenProfilbildet til Lica89Profilbildet til LangbeinProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til kennethProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Adrian23år

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje