Profilbildet til sweden boyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til *Punky*Profilbildet til lalaparProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til nord88Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til sverre89Profilbildet til spruksProfilbildet til ninatvProfilbildet til Trappani89Profilbildet til SjtProfilbildet til G94skedsmo
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Haakon92Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Tony21Profilbildet til Natasha93Profilbildet til Ramp78Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til shivaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Zax

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje