Profilbildet til Haakon92Profilbildet til halloisProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til blaithinProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til TorolavProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til BiTrineProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til DorransProfilbildet til sanja
Profilbildet til MehtevasProfilbildet til StavangerProfilbildet til trond`enProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til ElyProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Fresia4Profilbildet til zethProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til KiwienProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Kate WProfilbildet til MikeProfilbildet til jeanettek

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje