Profilbildet til kastrdProfilbildet til vårkåtProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til nina1992Profilbildet til trond`enProfilbildet til ScorpionProfilbildet til spruksProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Reina21Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til Homme
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Niko9Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til coolchic101Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til karlaaProfilbildet til BullseyeProfilbildet til IronheartProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Leto78Profilbildet til gummihelge

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje