Profilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Mass SageProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til FinelineProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til ExodiaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til AndroidProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Kvasten
Profilbildet til poffenProfilbildet til xtrProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Kate WProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til ani5Profilbildet til krsflortProfilbildet til jannis25Profilbildet til 2KosProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til MidasProfilbildet til El DiabloProfilbildet til MiaB

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje