Profilbildet til afrikarProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til sportfuckProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Tine cdProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til NordlandProfilbildet til TheReaderProfilbildet til NallexyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Anettele
Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til j18elverumProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til FreshnessProfilbildet til lauraloveProfilbildet til snirlenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Haakon92Profilbildet til bait69Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til xantippeProfilbildet til Tobben28Profilbildet til two-playful

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje