Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til julieProfilbildet til Natasha93Profilbildet til komigje69Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til BillProfilbildet til StianProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BluwProfilbildet til SussProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til knutbrg
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til bwillyProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til BergenoProfilbildet til Flekka18Profilbildet til PlatinumProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til LatexmannProfilbildet til 59modellProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Mr Nilsen

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje