Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til PlatinumProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til yanaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Stine1986Profilbildet til El DiabloProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til komigje69
Profilbildet til sportfuckProfilbildet til MehtevasProfilbildet til andy1988Profilbildet til LatexfunProfilbildet til MatteStProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til StianProfilbildet til nafaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til KjellarProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje