Profilbildet til JupiterProfilbildet til FreshnessProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til trisvikProfilbildet til burndocProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til naitsProfilbildet til skurk3Profilbildet til LåtteProfilbildet til Bimann43Profilbildet til MartinosloProfilbildet til smoker;)Profilbildet til freezinProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Ninna
Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til fridafridaProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til 2KosProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til NylongummiProfilbildet til swedmanProfilbildet til par_30

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje