Profilbildet til temptationProfilbildet til godsg1Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til latino123Profilbildet til oslokosProfilbildet til faithProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til nina1992Profilbildet til northkickProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til fridafridaProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Platinum
Profilbildet til JosepProfilbildet til ToremannProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til EvensProfilbildet til AngelManProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til LilleKee

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje