Profilbildet til julieProfilbildet til BullseyeProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til latexthingProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til claireProfilbildet til NeonProfilbildet til MedusaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til røyskattaProfilbildet til NåProfilbildet til andy1988Profilbildet til Slave g23Profilbildet til mindwtoProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Fresia4Profilbildet til sluggernProfilbildet til regntøymannProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til stor pungProfilbildet til dogbayProfilbildet til BabyWProfilbildet til Kongen

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 43 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 43 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 10 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje