Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til VildeeeProfilbildet til kinky667Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til line tvProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til hotnoProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til FinelineProfilbildet til BittenProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til StavangerProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Girlflower
Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ToyenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Andrea90Profilbildet til Cato1977Profilbildet til kinky667Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til BjoernProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Lica89Profilbildet til Andersen89Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Nowhereman

frodes_tr.heim

@frodo-tr-heim
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt frodes_tr.heim:Disse profilene har frodes_tr.heim besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

frodes_tr.heim

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Vil helst ikke si

Hva jeg liker best

tilfredstille andre

Hva jeg hater mest

uærlige mennesker

Fritekst

kar på 38 fra trondheim som ser etter nye spennende mennesker å bli kjent med.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje