Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til mizzyProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ZeroProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til StianProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til LilliMyProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Leto78Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til bait69Profilbildet til candyqueen30
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til GiggSProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til HazeProfilbildet til Tony21Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til AinaCdProfilbildet til LamatryneProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Bimann43Profilbildet til IronheartProfilbildet til ZaxProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Tordenspyd

Frodo

@frodo
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Frodo:Disse profilene har Frodo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje