Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til SammiProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til AskimMannProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til jonas93Profilbildet til .tvliseProfilbildet til IronheartProfilbildet til NallexyProfilbildet til dogbay
Profilbildet til golfbearProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til RememBr83Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Lars80Profilbildet til KennethR88Profilbildet til mindwtoProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til ShineProfilbildet til BergenoProfilbildet til røyskattaProfilbildet til RomeoProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til !~XanZirz~!

Frodo

@frodo
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Frodo:Disse profilene har Frodo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje