Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til AsveigProfilbildet til krsflortProfilbildet til NylongummiProfilbildet til IronheartProfilbildet til xantippeProfilbildet til ThomasassProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Hemne72Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til chipProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til two-playful
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sølProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til TheMissProfilbildet til vekten75Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Stine1986Profilbildet til jonas93Profilbildet til freaky2Profilbildet til MidasProfilbildet til KWGProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til YouwishProfilbildet til Tutta

Frodo

@frodo
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Frodo:Disse profilene har Frodo besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje