Profilbildet til AnMy99Profilbildet til henrkjarProfilbildet til petzlProfilbildet til sølProfilbildet til nina1992Profilbildet til LadyStarProfilbildet til jonas93Profilbildet til BillProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til foresterProfilbildet til swedmanProfilbildet til KimmernProfilbildet til ElleseusProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BiparProfilbildet til Fin g30
Profilbildet til ValeriaProfilbildet til nord88Profilbildet til Thea92Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til jonas93Profilbildet til kajabiProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til BabyWProfilbildet til Man30303Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til burndocProfilbildet til Kalle2Profilbildet til 59modellProfilbildet til carogirlProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Henriettejenta

FrStadPassiv

@frstadpassiv
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrStadPassiv:Disse profilene har FrStadPassiv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje