Profilbildet til bbck osloProfilbildet til just myselfProfilbildet til naitsProfilbildet til NyssaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til LåtteProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til JM28Profilbildet til lovebbwProfilbildet til AngelManProfilbildet til KatherineProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til MandrakeProfilbildet til bakerProfilbildet til BiparProfilbildet til Geiri
Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til bby123Profilbildet til vekten75Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til FinelineProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Per SProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Langbein

FrStadPassiv

@frstadpassiv
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt FrStadPassiv:Disse profilene har FrStadPassiv besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje