Profilbildet til sjømannProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til karlaaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til Buffy93Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Man30303Profilbildet til kjelli77Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til GoldenProfilbildet til Valeria
Profilbildet til afrikarProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til InsomniaProfilbildet til tinaProfilbildet til Haakon92Profilbildet til AsveigProfilbildet til ElyProfilbildet til MandrakeProfilbildet til orro75Profilbildet til No StringsProfilbildet til bad666boyProfilbildet til MedusaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til dewill77Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)

BB-btm4top

@funpack
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt BB-btm4top:Disse profilene har BB-btm4top besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje