Profilbildet til Anne72Profilbildet til elghodeProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ManimalProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Torill1979Profilbildet til godsg1Profilbildet til bunnyProfilbildet til colargolProfilbildet til trannyboyProfilbildet til julieProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Lululuu
Profilbildet til bait69Profilbildet til stor pungProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til ElyProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ExodiaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til MartinosloProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Erlend:)

BB-btm4top

@funpack
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt BB-btm4top:Disse profilene har BB-btm4top besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje