Profilbildet til Alexander44Profilbildet til RixnProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til knny88Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til PussiProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til SnæxProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til DionysusProfilbildet til Tine cdProfilbildet til wille455Profilbildet til andy1988Profilbildet til SamehadaProfilbildet til Sir John
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til GeiriProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Tobben28Profilbildet til DonGrisProfilbildet til jan50Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MaykieProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til MellaKristin

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje