Profilbildet til BjornchProfilbildet til StrazoProfilbildet til shaftyProfilbildet til ErogenProfilbildet til DragongirlProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til AmpriProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til TheRose49Profilbildet til poopITboyProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til xdresserProfilbildet til LærerenProfilbildet til rubbergimp
Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til naitsProfilbildet til 33Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til AskimMannProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KogKProfilbildet til RJProfilbildet til LærerenProfilbildet til AndiiProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Jan46Profilbildet til sisunorProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til MellaKristin

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje