Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til LululuuProfilbildet til Man30303Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til sjømannProfilbildet til Klar 79Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Siba44Profilbildet til ballderProfilbildet til AndiiProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til pompelProfilbildet til cat68Profilbildet til Mike
Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til TheRose49Profilbildet til MissProfilbildet til Slappen72Profilbildet til carmellaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BullseyeProfilbildet til kennethProfilbildet til BillProfilbildet til Cato1977Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til j18elverumProfilbildet til poffenProfilbildet til chipProfilbildet til BarbieMarielle

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje