Profilbildet til shaftyProfilbildet til MM77Profilbildet til SussProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MissProfilbildet til NyssaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til dia***Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Lars80Profilbildet til kajabiProfilbildet til SadominatorProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Cdrypa
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Alexander44Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til PSYllonProfilbildet til AvalonProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til englevingerProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MM77Profilbildet til Helene89Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Bimann43Profilbildet til KaisaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til Manimal

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje