Profilbildet til NyssaProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til troendern93Profilbildet til sweden boyProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KatherineProfilbildet til elghodeProfilbildet til Hilde79Profilbildet til BottomProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til guttenProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til JosepProfilbildet til jeanymaria
Profilbildet til pierceddickProfilbildet til MrVoldProfilbildet til EvensProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NallexyProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til KjellarProfilbildet til Androx0Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ElyProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Plu2Profilbildet til colargolProfilbildet til !BK5dude34!

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje