Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Trappani89Profilbildet til buskerudProfilbildet til MrVoldProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Kate WProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til zailoProfilbildet til MM77Profilbildet til AinaCdProfilbildet til pitt76Profilbildet til CharlesProfilbildet til Ronn
Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til bakerProfilbildet til BrumProfilbildet til TorolavProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til BittenProfilbildet til halloisProfilbildet til BecksProfilbildet til Reisende40Profilbildet til julieProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Lica89Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til BjoernProfilbildet til OppeiNord

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje