Profilbildet til TearyProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Helene89Profilbildet til foresterProfilbildet til BottomProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Cd28Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Hebro
Profilbildet til wille455Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til LærerenProfilbildet til toro60Profilbildet til Helene89Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Dotto81Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ingoladProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Soffi

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje