Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Tara84Profilbildet til fadedProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til davidandreProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BBW28Profilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til mizzyProfilbildet til Siba44Profilbildet til No StringsProfilbildet til xantippeProfilbildet til Leather-hunk
Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til trisvikProfilbildet til moss73Profilbildet til lauraloveProfilbildet til mrroyalProfilbildet til nelg90Profilbildet til TheReaderProfilbildet til nina1992Profilbildet til sørlandssønn

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje