Profilbildet til PhenrikProfilbildet til KvinnenProfilbildet til MusashiProfilbildet til SimProfilbildet til kmfantProfilbildet til windel999Profilbildet til pvcloveProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SylvesterProfilbildet til vekten75Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til trisvikProfilbildet til akane21
Profilbildet til dp72Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til SylvesterProfilbildet til jens41Profilbildet til BluwProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til bwillyProfilbildet til PhenrikProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Cato1977Profilbildet til silverProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Trappani89

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje