Profilbildet til dogbayProfilbildet til sweettortureProfilbildet til apeeassProfilbildet til MartinosloProfilbildet til someboyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til brollProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til *HerreMannVestbyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til NallexyProfilbildet til knutbrgProfilbildet til GeiriProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Telemann88Profilbildet til skurk3
Profilbildet til leandroProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til MaykieProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ShineProfilbildet til stuve92Profilbildet til OsloG21Profilbildet til MehtevasProfilbildet til SpindelProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til 59modellProfilbildet til NordJente90Profilbildet til mindwtoProfilbildet til forester

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje