Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til IntrMannProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Reina21Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til AnMy99Profilbildet til BullseyeProfilbildet til veilchenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ani5Profilbildet til ballderProfilbildet til Roger84
Profilbildet til RuienProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til xdresserProfilbildet til bad666boyProfilbildet til kinky667Profilbildet til henrkjarProfilbildet til bwillyProfilbildet til MolliProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ak00nProfilbildet til CulprateProfilbildet til mann oslProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til ParOsloVest37-52

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje