Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til bunnyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Torill1979Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til Cato1977Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til lekenergodProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til GogT1971Profilbildet til SkårnesProfilbildet til No StringsProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til jan50Profilbildet til CalaDorProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MM77Profilbildet til orphansProfilbildet til AvalonProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til synnyProfilbildet til ToremannProfilbildet til davidandreProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til chipProfilbildet til Donatello21

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje