Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til bbck osloProfilbildet til MariusProfilbildet til guttenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til komigje69Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til synnyProfilbildet til JaNuSProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Lissa
Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til charlotee23Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til LokerProfilbildet til .tvliseProfilbildet til wille455Profilbildet til ninatvProfilbildet til KvastenProfilbildet til RememBr83Profilbildet til TorolavProfilbildet til krsflortProfilbildet til freaky2Profilbildet til RockhardOsloProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til LatexLovr

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje