Profilbildet til spruksProfilbildet til BottomProfilbildet til .tvliseProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til LathamsProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til BecksProfilbildet til Plu2Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til two-playfulProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til BittenProfilbildet til northkick
Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til SnæxProfilbildet til ExodiaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til LeneaProfilbildet til UerfarenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til akane21Profilbildet til JupiterProfilbildet til På_søkProfilbildet til BottomProfilbildet til LizzyProfilbildet til SjtProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje