Profilbildet til stian93Profilbildet til Passivg19Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til JavhaxProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til JustinProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til ElinesProfilbildet til BiparProfilbildet til KosMusProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til GeiriProfilbildet til DrulProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til nelg90Profilbildet til naitsProfilbildet til j18elverumProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Klara31Profilbildet til MusashiProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til MartinosloProfilbildet til BillProfilbildet til HebroProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Tobben28

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje