Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til RJProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til GogT1971Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Haakon92Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til kennedy85Profilbildet til SupermannProfilbildet til NinnaProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til fridafridaProfilbildet til Man30303Profilbildet til chip
Profilbildet til SupermannProfilbildet til TuttaProfilbildet til vanosm52Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Floppa1Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til MatteStProfilbildet til shivaProfilbildet til RockDudeProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til MariusProfilbildet til Latex50Profilbildet til sweettorture

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje