Profilbildet til kmfantProfilbildet til KiwienProfilbildet til BjoernProfilbildet til LatexmannProfilbildet til XenaProfilbildet til GiggSProfilbildet til karlaaProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til trond`enProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til silverProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til JupiterProfilbildet til Toyen
Profilbildet til bakerProfilbildet til latino123Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til RJProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til freaky2Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til slaviProfilbildet til ArielProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sir-digby-chicken-caesar

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 22 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 22 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje