Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til ZeroProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til XL KukkProfilbildet til ellenProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Tony21Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til sola50Profilbildet til Julie00Profilbildet til ZizouProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til fintpar
Profilbildet til Man30303Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til petrus1956Profilbildet til AndroidProfilbildet til 2KosProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Nic94Profilbildet til leandroProfilbildet til latexthingProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Oslo27Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til spruks

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 48 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje