Profilbildet til Angel4uProfilbildet til TheReaderProfilbildet til ballderProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til chipProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SoffiProfilbildet til PhenrikProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til Angel84Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Njord
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til AmpriProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til hank95Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til *Punky*Profilbildet til MolliProfilbildet til dia***Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til MartinosloProfilbildet til StianProfilbildet til HazeProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Android

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 5 timer, 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 5 timer, 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje