Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til LadysmanProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til AskimMannProfilbildet til mrtoreProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til apeeassProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til ScorpionProfilbildet til h_frodeProfilbildet til SupermannProfilbildet til RosjerProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Zax
Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til XjanneProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til testomanProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til latino123Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til ElinesProfilbildet til BluwProfilbildet til KimmernProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Mr Nilsen

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Galloper1989

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje