Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BittenProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til kmfantProfilbildet til ole322Profilbildet til stian93Profilbildet til ninatvProfilbildet til Floppa1Profilbildet til ToremannProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Mr.XProfilbildet til .LisetvProfilbildet til nelg90Profilbildet til norseman9Profilbildet til ParKos2239
Profilbildet til JimBodenProfilbildet til ZaxProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til KristiansenProfilbildet til ElinesProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til bamsefarProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ReidarProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til RogermadsProfilbildet til L_KProfilbildet til SkårnesProfilbildet til DrYvil

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Galloper1989

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje