Profilbildet til petzlProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til AjscreamProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til zethProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til chipProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sjømannProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Andii
Profilbildet til Roger84Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Matiine123Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til bbck osloProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til LeneaProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til TheRose49Profilbildet til vårkåtProfilbildet til IronheartProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til oslo_shemale25

Galloper1989

@galloper1989
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Galloper1989:Disse profilene har Galloper1989 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Galloper1989

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje