Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til blaithinProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til eddi1000Profilbildet til kennedy85Profilbildet til poffenProfilbildet til trond`enProfilbildet til MeeowProfilbildet til uzi69Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til LåtteProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Kjellsprell
Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til 1Lekent-parProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Joey77Profilbildet til Fresia4Profilbildet til windel999Profilbildet til BiTrineProfilbildet til SpindelProfilbildet til freezinProfilbildet til EscobarProfilbildet til Merethe21Profilbildet til shado33Profilbildet til AnetteleProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Lars80Profilbildet til Sako

gamerosl

@gamerosl
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje