Profilbildet til julieProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til KongenProfilbildet til bad666boyProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til IngunnProfilbildet til VigdisProfilbildet til OralProfilbildet til MandrakeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til TuttaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Nordland
Profilbildet til toro60Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Passivg19Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til MortenBProfilbildet til LeneaProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til bad666boyProfilbildet til kennethProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Plu2Profilbildet til LilliMyProfilbildet til hotno

gamerosl

@gamerosl
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje