Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til No StringsProfilbildet til charlotee23Profilbildet til EscobarProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til BiparProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til ManimalProfilbildet til RixnProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til nina1992Profilbildet til Mossing34Profilbildet til andy1988
Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til NyssaProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til DjeimiProfilbildet til bbck osloProfilbildet til MannValdresProfilbildet til JM28Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Joey77Profilbildet til vanosm52Profilbildet til GoldenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til Par.Stange Hun

gamerosl

@gamerosl
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje