Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til MrVoldProfilbildet til JiJiProfilbildet til LokerProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til golfbearProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til mizzyProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til SoffiProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til ole322Profilbildet til JupiterProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til bad666boyProfilbildet til BergenoProfilbildet til Cato1977Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til jonas93Profilbildet til Ready4fun

gamerosl

@gamerosl
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje