Profilbildet til TheRose49Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Latex44Profilbildet til SiljeProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til pytagorasProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Sonny55Profilbildet til sjømannProfilbildet til Arvidluis
Profilbildet til i love boysProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til DrYvilProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til akane21Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Fin g30Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Goldi!!Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til ReidarProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Slappen72Profilbildet til kjelli77Profilbildet til slaviProfilbildet til Andyrj

gamerosl

@gamerosl
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje