Profilbildet til dewill77Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til BiparProfilbildet til godheksaProfilbildet til guttenProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til ZeroProfilbildet til synnyProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Handyman31Profilbildet til badboy1986Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Yuaygirl
Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til apeeassProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til lovebbwProfilbildet til YouwishProfilbildet til brollProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til bunnyProfilbildet til KennethR88Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til CindyCDProfilbildet til BDSM-Vesterålen

gamerosl

@gamerosl
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje