Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til Mr.XProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til JM28Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til jente2011Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til jenandProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til røyskattaProfilbildet til golfbearProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Stian
Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Ready4funProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Reina21Profilbildet til JM28Profilbildet til solaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til sabriinaProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Sonny55Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til wille455Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til sjøkjeks

gamerosl

@gamerosl
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje