Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til trond`enProfilbildet til Bimann43Profilbildet til AsveigProfilbildet til KvinnenProfilbildet til LadysmanProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Helene89Profilbildet til ShineProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Kas=)Profilbildet til MannValdresProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Innlandet
Profilbildet til UerfarenProfilbildet til latexthingProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Telemann88Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til plusSProfilbildet til HazeProfilbildet til Leto78Profilbildet til Kalle2

gamerosl

@gamerosl
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje