Profilbildet til MaykieProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til MannValdresProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Huldra89Profilbildet til StreetgirlsProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til brollProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til XenaProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til pia1975Profilbildet til Umbrella
Profilbildet til SoffiProfilbildet til freezinProfilbildet til bergenm30Profilbildet til frekkis71Profilbildet til carogirlProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til OdinProfilbildet til @nn@Profilbildet til DrYvilProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til ElyProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til LadyStarProfilbildet til rubbergimp

gamerosl

@gamerosl
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje