Profilbildet til InsomniaProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til XL KukkProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ValeriaProfilbildet til buskerudProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Handyman31Profilbildet til PlatinumProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til CrossOda
Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til nina1992Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til jan50Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til ExosProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til jeanettek

gamerosl

@gamerosl
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gamerosl:Disse profilene har gamerosl besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje