Profilbildet til ingoladProfilbildet til 2KosProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til qwerty19Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til DionysusProfilbildet til sjømannProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til DrYvilProfilbildet til BjoernProfilbildet til ChivasProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til InsomniaProfilbildet til RememBr83
Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Slappen72Profilbildet til eddi1000Profilbildet til AlexsProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Siba44Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til julieProfilbildet til swedmanProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Al Spacey

Ganjalf21

@ganjalf21
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ganjalf21:Disse profilene har Ganjalf21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje