Profilbildet til JM28Profilbildet til hgsd1Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ShjalomProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til testomanProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Dragongirl
Profilbildet til jarlemannProfilbildet til NordlandProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til FinelineProfilbildet til ChivasProfilbildet til KvastenProfilbildet til ZaxProfilbildet til knny88Profilbildet til cat68Profilbildet til HazeProfilbildet til geddimannProfilbildet til ValeriaProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Søt.gutt:)

Ganjalf21

@ganjalf21
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ganjalf21:Disse profilene har Ganjalf21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje