Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til sølProfilbildet til gameroslProfilbildet til KatherineProfilbildet til ole322Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til LatexmannProfilbildet til knny88Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MoaProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til LamatryneProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til binittedal31
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til yanaProfilbildet til faithProfilbildet til Tara84Profilbildet til JimBodenProfilbildet til h_frodeProfilbildet til lovebbwProfilbildet til MM77Profilbildet til silverProfilbildet til NinnaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Haakon92Profilbildet til L_KProfilbildet til Youwish

Ganjalf21

@ganjalf21
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ganjalf21:Disse profilene har Ganjalf21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje