Profilbildet til xtrProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til ingoladProfilbildet til sverre89Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til AvalonProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ErogenProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til halloisProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til jannis25
Profilbildet til TingTongProfilbildet til SherylProfilbildet til NallexyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til bunnyProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til carogirlProfilbildet til SarlimeProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til sportfuckProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Andersen89Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til JiJi

Ganjalf21

@ganjalf21
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ganjalf21:Disse profilene har Ganjalf21 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje