Profilbildet til OlavsenProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til pvcloveProfilbildet til No StringsProfilbildet til mrtoreProfilbildet til LadyStarProfilbildet til latex66Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til komigje69Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til pleasure4u2n8
Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Fin g30Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til sverre89Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til InsomniaProfilbildet til xtrProfilbildet til stuve92Profilbildet til AndyrjProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til MarwinProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Hexa

gebbensladd

@gebben
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gebbensladd:Disse profilene har gebbensladd besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje