Profilbildet til SvantepriProfilbildet til westpar76Profilbildet til MarwinProfilbildet til MortenBProfilbildet til buskerudProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til babybooProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til .LisetvProfilbildet til hawe35Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Midas
Profilbildet til elghodeProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til NallexyProfilbildet til Anne72Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til Kalle2Profilbildet til JavhaxProfilbildet til qwerty19Profilbildet til OralProfilbildet til charlotee23Profilbildet til knutbrgProfilbildet til IntrMann

geddimann

@geddimann
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt geddimann:Disse profilene har geddimann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje