Profilbildet til Geirern92Profilbildet til xtrProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Stine1986Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Trh1980Profilbildet til lekenergodProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til HazeProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til LadysmanProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Søkerdominantkvinne
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til ToremannProfilbildet til fadedProfilbildet til KvastenProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til BabyWProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til TearyProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Difference___Profilbildet til Kinky m Sortland

geddimann

@geddimann
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt geddimann:Disse profilene har geddimann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje