Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til AyakachanProfilbildet til bait69Profilbildet til MrbigProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til LatexleahProfilbildet til simonaProfilbildet til Isabella10Profilbildet til lekenergodProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til karlaaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til NettstedetProfilbildet til pia1975Profilbildet til Dorcas
Profilbildet til two-playfulProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til DragongirlProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til IngunnProfilbildet til Kas=)Profilbildet til KvinnenProfilbildet til mizzyProfilbildet til RantazticProfilbildet til NåProfilbildet til simonaProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til apeeassProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til kennedy85

geddimann

@geddimann
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt geddimann:Disse profilene har geddimann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje