Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til HazeProfilbildet til GoldenProfilbildet til Solros72Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til jonas93Profilbildet til SherylProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til godheksaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til TengilProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til golfbearProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Sir John
Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til NjordProfilbildet til ChivasProfilbildet til Julie00Profilbildet til GoldenProfilbildet til bby123Profilbildet til TordenspydProfilbildet til LokerProfilbildet til AndyrjProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Modesty56Profilbildet til Helene89Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Tony21Profilbildet til BarbieMarielle

geddimann

@geddimann
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt geddimann:Disse profilene har geddimann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje