Profilbildet til Grom87Profilbildet til poffenProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ak00nProfilbildet til NinnaProfilbildet til SpindelProfilbildet til vanosm52Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til shivaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til SherylProfilbildet til staalmannenProfilbildet til lalaparProfilbildet til SimProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til GeiriProfilbildet til troendern93Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til ZizouProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til RantazticProfilbildet til EscobarProfilbildet til BergenoProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Klara31Profilbildet til SandnesMann1

geddimann

@geddimann
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt geddimann:Disse profilene har geddimann besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje