Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til BittenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til IntrMannProfilbildet til godsg1Profilbildet til SwededarterProfilbildet til førdeparetProfilbildet til tinaProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til trisvikProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Joey77Profilbildet til ak00nProfilbildet til KWGProfilbildet til Hebro
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til SvetikProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Fresia4Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Lars80Profilbildet til RogermadsProfilbildet til MartinosloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til miss76Profilbildet til two-playfulProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til JM28Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Mr Nilsen

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje