Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til LokerProfilbildet til Angel84Profilbildet til Lars80Profilbildet til DonGrisProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til NightdiverProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til XenaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til testomanProfilbildet til Mr.XProfilbildet til ToyenProfilbildet til ChrisC
Profilbildet til orphansProfilbildet til CdrypaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til bergenm30Profilbildet til sluggernProfilbildet til Niko9Profilbildet til RockDudeProfilbildet til johnrunProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til MolliProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til bergen89Profilbildet til bunny

GeeFunk

@geefunk
aktiv 5 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje