Profilbildet til Anne72Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til faithProfilbildet til fintparProfilbildet til silverProfilbildet til norseman9Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til KaisaProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til knny88Profilbildet til ShineProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til BadBoyDyson
Profilbildet til AndiiProfilbildet til moss73Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til nord88Profilbildet til VictorProfilbildet til NyssaProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til LeticiaProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til TingTongProfilbildet til YouwishProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til bby123Profilbildet til SvetikProfilbildet til SjtProfilbildet til siwtheresee

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje