Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til shinY_Profilbildet til GogT1971Profilbildet til DavinciProfilbildet til veilchenProfilbildet til TabbeProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Ruthless84
Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til Natasha93Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til ElviraProfilbildet til wille455Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til nattroseProfilbildet til LissaProfilbildet til smoker;)Profilbildet til jens41Profilbildet til GeiriProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Bodøe-mann-27

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje