Profilbildet til ArconadaProfilbildet til jenandProfilbildet til Haakon92Profilbildet til ChrisCProfilbildet til JærguttenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til komigje69Profilbildet til MM77Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til harepusenProfilbildet til synnyProfilbildet til freezinProfilbildet til pia1975Profilbildet til ArielProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Thea92
Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Osl38Profilbildet til Slave g23Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til .tvliseProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til Cato1977Profilbildet til OralProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til MikeProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til GogT1971

GeeFunk

@geefunk
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje