Profilbildet til -MissV-Profilbildet til m52aProfilbildet til Nic94Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til GiggSProfilbildet til MidasProfilbildet til AnetteleProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til maritaProfilbildet til Osl38Profilbildet til Trh1980Profilbildet til MatteStProfilbildet til Toralf_89
Profilbildet til MikeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til urokraakeProfilbildet til i love boysProfilbildet til yanaProfilbildet til ElinesProfilbildet til OlavsenProfilbildet til YongProfilbildet til northkickProfilbildet til line tvProfilbildet til LadysmanProfilbildet til two-playfulProfilbildet til shado33Profilbildet til freezinProfilbildet til Lenea

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje