Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til BrumProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til lekenergodProfilbildet til silverProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til Anne72Profilbildet til oslokosProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til brollProfilbildet til JavhaxProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til 2hot4UProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Lenea
Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til BistvgProfilbildet til IronheartProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til KatherineProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til IngegardProfilbildet til Julie00Profilbildet til parivestProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til blaithinProfilbildet til CarrieProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til geddimann

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje