Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til wille455Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til MedusaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til BiparProfilbildet til 2KosProfilbildet til MoaProfilbildet til BistvgProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Anne72
Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Stine1986Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til CarrieProfilbildet til KarinagayProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Hemne72Profilbildet til carmellaProfilbildet til superteddProfilbildet til par_30Profilbildet til bergen89Profilbildet til fadedProfilbildet til SuzProfilbildet til oslokosProfilbildet til pitt76

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje