Profilbildet til Kas=)Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til jannis25Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til sjømannProfilbildet til JiJiProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til DragongirlProfilbildet til DrulProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til golfbearProfilbildet til MelekProfilbildet til RogermadsProfilbildet til losamantes
Profilbildet til pytagorasProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til slaviProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Hulder1Profilbildet til På_søkProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til henrkjarProfilbildet til 59modellProfilbildet til plusSProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Latex44Profilbildet til englevingerProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Xena

GeeFunk

@geefunk
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje