Profilbildet til NettstedetProfilbildet til IntrMannProfilbildet til LatexmannProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til DavinciProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til veilchenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Julie00Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Natasha93Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til moss73Profilbildet til SiljeProfilbildet til PSYllon
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til ReidarProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til skurk3Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Ramp78Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til nafaProfilbildet til bby123Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til JustinProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til jadaellerneida

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje