Profilbildet til L_KProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til zailoProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til MissyMooProfilbildet til RosjerProfilbildet til MeeowProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til plusSProfilbildet til LatexfunProfilbildet til LookmeProfilbildet til Sublime81Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Olagutten
Profilbildet til latexthingProfilbildet til sanjaProfilbildet til moss73Profilbildet til Niko9Profilbildet til SjtProfilbildet til englevingerProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Oslo27Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til blaithinProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Ghrolt

GeeFunk

@geefunk
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt GeeFunk:Disse profilene har GeeFunk besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje