Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Leto78Profilbildet til regntøymannProfilbildet til dogbayProfilbildet til ArousalProfilbildet til elghodeProfilbildet til shaftyProfilbildet til BottomProfilbildet til kinky667Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til AsveigProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til KaisaProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Emiljepusiiii14
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til JimBodenProfilbildet til SigvegalProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til spruksProfilbildet til ElinesProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til BiTrineProfilbildet til SkårnesProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til testomanProfilbildet til Søker leken mann i Oslo

Geirern92

@geirern2k
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geirern92:Disse profilene har Geirern92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje