Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til -MissV-Profilbildet til stuve92Profilbildet til RockDudeProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til nafaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til HazeProfilbildet til LåtteProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NettstedetProfilbildet til elghodeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Fresia4Profilbildet til sexfest3637
Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til IrenProfilbildet til ingoladProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til BistvgProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til just myselfProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ReidarProfilbildet til andy1988Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til nada000Profilbildet til Cato1977

Geirern92

@geirern2k
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geirern92:Disse profilene har Geirern92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje