Profilbildet til vesle 43Profilbildet til TorolavProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til bakerProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til LauVauProfilbildet til På_søkProfilbildet til pitt76Profilbildet til Kate WProfilbildet til AngelMan
Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til LeticiaProfilbildet til XenaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Passivg19Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til KarinagayProfilbildet til Anne72Profilbildet til KvastenProfilbildet til nina1992Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Linda_25Profilbildet til hank95Profilbildet til ParKos2239

Geirern92

@geirern2k
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geirern92:Disse profilene har Geirern92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje