Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til AmpriProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Angel84Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til OdinProfilbildet til SammiProfilbildet til par3427Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til L_KProfilbildet til IntrMannProfilbildet til afrikar
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til monique tvProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til toro60Profilbildet til agderProfilbildet til Ready4funProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Joachim*Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til .tvliseProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til geddimann

Geirern92

@geirern2k
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geirern92:Disse profilene har Geirern92 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje