Profilbildet til dogbayProfilbildet til KjellarProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Helene89Profilbildet til freezinProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til snirlenProfilbildet til maler.nProfilbildet til NordlandProfilbildet til h_frodeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til BillProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Ladysman
Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til hgsd1Profilbildet til SuzProfilbildet til pierceddickProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Skeva91Profilbildet til sportfuckProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til KristiansenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til -MissV-Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Lars80

Geiri

@geiri
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geiri:Disse profilene har Geiri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje