Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ScorpionProfilbildet til fridafridaProfilbildet til Lica89Profilbildet til freezinProfilbildet til Matiine123Profilbildet til bait69Profilbildet til par_30Profilbildet til godsg1Profilbildet til xdresserProfilbildet til agderProfilbildet til NinnaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til På_søkProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Lolita <3
Profilbildet til norseman9Profilbildet til MissProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Telemann88Profilbildet til ScorpionProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Man30303Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til JustinProfilbildet til SamehadaProfilbildet til NåProfilbildet til DemonMaggoy

Geiri

@geiri
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geiri:Disse profilene har Geiri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje