Profilbildet til pompelProfilbildet til **WanjaProfilbildet til ArielProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ellenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til IngunnProfilbildet til LeneaProfilbildet til DjeimiProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til fintparProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Reina21
Profilbildet til spruksProfilbildet til GiggSProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Angel84Profilbildet til ArconadaProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til sexypar85Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til m52aProfilbildet til ak00nProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til LatexfunProfilbildet til LissaProfilbildet til Roger84

Geiri

@geiri
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geiri:Disse profilene har Geiri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje