Profilbildet til ZeroProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til sverre89Profilbildet til GoldenProfilbildet til parivestProfilbildet til SammiProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til eddi1000Profilbildet til RememBr83Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til .tvliseProfilbildet til m33sandnes
Profilbildet til VictorProfilbildet til KarinagayProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til shaftyProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til johnrunProfilbildet til Kalle2Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til LathamsProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MizzyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Cato1977Profilbildet til blaithinProfilbildet til synny

Geiri

@geiri
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geiri:Disse profilene har Geiri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje