Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til lovebbwProfilbildet til virtuveProfilbildet til Solros72Profilbildet til KarinagayProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til latex66Profilbildet til AsveigProfilbildet til Trappani89Profilbildet til ZaxProfilbildet til snirlenProfilbildet til HardRockProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til geddimannProfilbildet til Sadominator
Profilbildet til spruksProfilbildet til SimProfilbildet til TommybProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til røyskattaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til ArielProfilbildet til ElleseusProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til bergenm30Profilbildet til kennedy85Profilbildet til Ruthless84

Geiri

@geiri
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Geiri:Disse profilene har Geiri besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje