Profilbildet til eddi1000Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til TheMissProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til moss73Profilbildet til poopITboyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til babybooProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Geirern92Profilbildet til swedmanProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til faithProfilbildet til Ajscream
Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til LathamsProfilbildet til SakoProfilbildet til bait69Profilbildet til DrulProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til MizzyProfilbildet til Osl38Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til JaNuSProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til temptationProfilbildet til kjelli77Profilbildet til Ganjalf21

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje