Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til SwededarterProfilbildet til MizzyProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til talkmanProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til shaftyProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til CindyCDProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til testomanProfilbildet til KvastenProfilbildet til guttenProfilbildet til vickycdProfilbildet til brollProfilbildet til xantippeProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Joey77Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til MissProfilbildet til Isabella10Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til nada000

Ghrolt

@ghrolt
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ghrolt:Disse profilene har Ghrolt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje