Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til 59modellProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til BecksProfilbildet til fridafridaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til SarlimeProfilbildet til MaykieProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til GogT1971Profilbildet til oslokosProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til candyqueen30
Profilbildet til Jan46Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til leandroProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til losamantesProfilbildet til LåtteProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til AmpriProfilbildet til babybooProfilbildet til NathalieJanne

Ghrolt

@ghrolt
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Ghrolt:Disse profilene har Ghrolt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje