Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til KennethR88Profilbildet til DrulProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til SylvesterProfilbildet til jan50Profilbildet til ExosProfilbildet til AvalonProfilbildet til Andersen89Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til LeticiaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til trannyboy
Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ScorpionProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til beitoProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til sluggernProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til AnMy99Profilbildet til andrea transe møre&romsdal

GiftBergenser

@giftbergenser
aktiv 9 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt GiftBergenser:Disse profilene har GiftBergenser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje