Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til westpar76Profilbildet til TheRose49Profilbildet til cat68Profilbildet til orro75Profilbildet til AlekProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til LadysmanProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Singel49Profilbildet til dia***Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til broll
Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til sølProfilbildet til JimBodenProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til TorolavProfilbildet til westpar76Profilbildet til El DiabloProfilbildet til YouwishProfilbildet til SussProfilbildet til Roger84Profilbildet til brollProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til talkman

GiftBergenser

@giftbergenser
aktiv 1 år siden
Disse profilene har besøkt GiftBergenser:Disse profilene har GiftBergenser besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje