Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til XL KukkProfilbildet til JaNuSProfilbildet til golfbearProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til stian93Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SadominatorProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til ArconadaProfilbildet til HebroProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til jannis25
Profilbildet til BistvgProfilbildet til fadedProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til SupermannProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til JimBodenProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til westpar76Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Lica89Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Leto78

Giftparnord50

@giftpar50
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Giftparnord50:Disse profilene har Giftparnord50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje