Profilbildet til VildeeeProfilbildet til LåtteProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til MidasProfilbildet til foresterProfilbildet til HebroProfilbildet til JosepProfilbildet til Geirern92Profilbildet til kennedy85Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til YongProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Arconada
Profilbildet til bergenm30Profilbildet til Ready4funProfilbildet til pia1975Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til petrus1956Profilbildet til mizzyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til MrbigProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til TigerProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til -MissV-Profilbildet til runA

Giftparnord50

@giftpar50
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Giftparnord50:Disse profilene har Giftparnord50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje