Profilbildet til Joey77Profilbildet til Oslo60+Profilbildet til RixnProfilbildet til BiTrineProfilbildet til apeeassProfilbildet til snirlenProfilbildet til yanaProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til JærguttenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Singel49Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Tony21Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Sammi
Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til kajabiProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til jonas93Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LåtteProfilbildet til Floppa1Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Haakon92Profilbildet til NåProfilbildet til SamehadaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til lekenergod

Giftparnord50

@giftpar50
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Giftparnord50:Disse profilene har Giftparnord50 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje