Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til førdeparetProfilbildet til bakerProfilbildet til shinY_Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til xantippeProfilbildet til LenemorProfilbildet til Tony21Profilbildet til spruksProfilbildet til vesle 43Profilbildet til Sammi
Profilbildet til GolddiggerProfilbildet til sølProfilbildet til JontassProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til MeeowProfilbildet til monique tvProfilbildet til chipProfilbildet til Leto78Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Joachim*Profilbildet til IngunnProfilbildet til m52aProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til AngelManProfilbildet til Sheryl

Gigge Haugesund

@gigge-s
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gigge Haugesund:Disse profilene har Gigge Haugesund besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje