Profilbildet til Tine cdProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Siba44Profilbildet til AskimMannProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til OralProfilbildet til Ironheart
Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til burndocProfilbildet til ZizouProfilbildet til TabbeProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til superteddProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Floppa1Profilbildet til XL KukkProfilbildet til bait69Profilbildet til JupiterProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Karinagay

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje