Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til NannaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til RosjerProfilbildet til CalaDorProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til AfroManProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til urokraakeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til JontassProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Trudelutt
Profilbildet til LadysmanProfilbildet til CleoProfilbildet til agderProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til AyakachanProfilbildet til trannyboyProfilbildet til FinelineProfilbildet til Angel4uProfilbildet til bby123Profilbildet til nada000Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Cato1977Profilbildet til BergenoProfilbildet til SingleElise

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje