Profilbildet til JavhaxProfilbildet til ellenProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til two-playfulProfilbildet til JærguttenProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Androx0Profilbildet til BBW28Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Angel4uProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Par på camProfilbildet til ChristineTranse
Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til RockDudeProfilbildet til kastrdProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til AzathothProfilbildet til coolchic101Profilbildet til TabbeProfilbildet til angelica96Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til ArconadaProfilbildet til HebroProfilbildet til LeneaProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KWG

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje