Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til Hulder1Profilbildet til Merethe21Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til MM77Profilbildet til HebroProfilbildet til northkickProfilbildet til joniProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til TheReaderProfilbildet til TearyProfilbildet til alfiboy51
Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til sexworker202Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til claireProfilbildet til Skeva91Profilbildet til shaftyProfilbildet til bunnyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Nic94Profilbildet til SvantepriProfilbildet til MatteStProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Goldi!!

GiggS

@giggs
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje