Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til Klara31Profilbildet til JupiterProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til monique tvProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til latino123Profilbildet til snirlenProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Bra fyr 44 Oslo
Profilbildet til skurk3Profilbildet til Bimann43Profilbildet til miss76Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til dogbayProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til bergen89Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til kinky667Profilbildet til Mystical34Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Isabella10Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Andyrj

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje