Profilbildet til DionysusProfilbildet til GoldenProfilbildet til JM28Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til BiparProfilbildet til SjtProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til lekenergodProfilbildet til fintparProfilbildet til GogT1971Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til DorransProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Tine cdProfilbildet til Kinkymaster
Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til HommeProfilbildet til golfbearProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til No StringsProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til AndiiProfilbildet til Hilde79Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til MehtevasProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til GeiriProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til AinaCd

GiggS

@giggs
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje