Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til ArousalProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til FreshnessProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til EscobarProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Alexander44Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til sola50Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til Rixn
Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til TordenspydProfilbildet til MizzyProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til InnlandetProfilbildet til apeeassProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til slaviProfilbildet til BittenProfilbildet til OdinProfilbildet til swedmanProfilbildet til StrazoProfilbildet til talkmanProfilbildet til uzi69

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje