Profilbildet til orro75Profilbildet til Angel4uProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til KogKProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til LatexmannProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til KWGProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Alexander44
Profilbildet til KogKProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til orphansProfilbildet til Lez 40Profilbildet til bunnyProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til two-playfulProfilbildet til TengilProfilbildet til BadboyProfilbildet til karlaaProfilbildet til fadedProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til xtr
  • 5 år, 6 måneder siden

    GiggS

    GiggS ble et registrert medlem 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje