Profilbildet til M23_NylonProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Skeva91Profilbildet til LatexfunProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til No StringsProfilbildet til mrroyalProfilbildet til GirlflowerProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til KimmernProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til ToyenProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til _Nordre Land_
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til CdrypaProfilbildet til kinky667Profilbildet til lalaparProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til ElleseusProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til superteddProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til EmmelieKK
  • 5 år, 2 måneder siden

    GiggS

    GiggS ble et registrert medlem 5 år, 2 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje