Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Passivg19Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til JiJiProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Lica89Profilbildet til KennethR88Profilbildet til Klara31Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til AjscreamProfilbildet til xtr
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Cd28Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til LissaProfilbildet til stian93Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Siba44Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til DodraugenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til i love boysProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til swedmanProfilbildet til Caleron86

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje