Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til zailoProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til AzathothProfilbildet til Hilde79Profilbildet til kmfantProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til ErogenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til moss73Profilbildet til colargolProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til dogbayProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til AsveigProfilbildet til Trh1980Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til EscobarProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til orphansProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til naitsProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MolliProfilbildet til love one another

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje