Profilbildet til .LisetvProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til Man30303Profilbildet til NyssaProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til fridafridaProfilbildet til yanaProfilbildet til JosepProfilbildet til nada000Profilbildet til CalaDorProfilbildet til SimProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til ChivasProfilbildet til smoker;)Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Tobben28
Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til LeticiaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til BotanicalProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til CharlesProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til BiparProfilbildet til RonnProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til GhroltProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Cd28Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til Leather-hunk

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje