Profilbildet til NallexyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til hank95Profilbildet til spruksProfilbildet til BotanicalProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til shinY_Profilbildet til maler.nProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til AjscreamProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til simona
Profilbildet til AndyrjProfilbildet til TommybProfilbildet til MizzyProfilbildet til BluwProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til uzi69Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til El DiabloProfilbildet til westpar76Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Niko9Profilbildet til Angel4u

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje