Profilbildet til stuve92Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sola50Profilbildet til SarlimeProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til DetteErMegProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ingoladProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til veilchenProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til mrroyal
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Roger84Profilbildet til Grom87Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til bergenm30Profilbildet til LadyStarProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til MM77Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Trappani89Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til NjordProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til Apirak_Kapitra

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje