Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til hawe35Profilbildet til BotanicalProfilbildet til BistvgProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til El DiabloProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Thea92Profilbildet til latexthingProfilbildet til sanjaProfilbildet til BBW28Profilbildet til krsflortProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til dewill77
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til vekten75Profilbildet til LookmeProfilbildet til ElviraProfilbildet til Joey77Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til nattroseProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til love one anotherProfilbildet til SherylProfilbildet til SnæxProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til nord88Profilbildet til brollProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Johnsen966

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje