Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til AlesioProfilbildet til Skeva91Profilbildet til HardRockProfilbildet til gameroslProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Lill17Profilbildet til eddi1000Profilbildet til NordlandProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til ZaxProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til hank95
Profilbildet til burndocProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Plu2Profilbildet til maritaProfilbildet til OralProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til SadominatorProfilbildet til TengilProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til OlavsenProfilbildet til C.lop14Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til LatexLovr

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje