Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til m52aProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til nattroseProfilbildet til Skeva91Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til synnyProfilbildet til TheRose49Profilbildet til monique tvProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Tony21Profilbildet til SimProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til sjøkjeks
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sølProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ScorpionProfilbildet til uzi69Profilbildet til @nn@Profilbildet til Matiine123Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til TabbeProfilbildet til westpar76Profilbildet til ThomasassProfilbildet til HighEndSub

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 12 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 12 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje