Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til Latex44Profilbildet til MikeProfilbildet til Linda_25Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Lars80Profilbildet til Donatello21Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til agderProfilbildet til jarlemannProfilbildet til kajabi
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til GhroltProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til DrYvilProfilbildet til ninatvProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til Grom87Profilbildet til SylvesterProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til NettstedetProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Par.Stange Hun

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje