Profilbildet til golfbearProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til BiparProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ElviraProfilbildet til ReidarProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Drul
Profilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til lauraloveProfilbildet til orphansProfilbildet til LathamsProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til TommybProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til GoldenProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Slappen72Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til MehtevasProfilbildet til plusSProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Life is a game

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

GiggS

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje