Profilbildet til xtrProfilbildet til BittenProfilbildet til Flekka18Profilbildet til shaftyProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Modesty56Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ZeroProfilbildet til miss76Profilbildet til LissaProfilbildet til Slave g23Profilbildet til ShjalomProfilbildet til GjøvikKvinne
Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til NowheremanProfilbildet til TuttaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til dewill77Profilbildet til MikeProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Plu2Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Kas=)Profilbildet til BjoernProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til LåtteProfilbildet til Ronn

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

GiggS

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje