Profilbildet til Cato1977Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til zailoProfilbildet til Leto78Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til SpindelProfilbildet til ZeroProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til AlekProfilbildet til LåtteProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til NordJente90
Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til andy1988Profilbildet til halloisProfilbildet til HebroProfilbildet til jan50Profilbildet til Tara84Profilbildet til englevingerProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til karlaaProfilbildet til 59modellProfilbildet til xtrProfilbildet til nattroseProfilbildet til førdeparetProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til stianogvicky

GiggS

@giggs
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt GiggS:Disse profilene har GiggS besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

GiggS

Ditt kjønn

Mann

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje