Profilbildet til HardRockProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SvetikProfilbildet til Latex44Profilbildet til vickycdProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til JaNuSProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til 59modellProfilbildet til shinY_Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til zeth
Profilbildet til Latex44Profilbildet til BluwProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til BrumProfilbildet til KristiansenProfilbildet til KongenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til hotnoProfilbildet til tinaProfilbildet til Kalle2Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til CdrypaProfilbildet til KWG

Girlflower

@girlflower
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Girlflower:Disse profilene har Girlflower besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje