Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Mindy000Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til JM28Profilbildet til LeneaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til stuve92Profilbildet til C.lop14Profilbildet til m52aProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til MissProfilbildet til slaviProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Chrisoslo
Profilbildet til BadboyProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til CleoProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til TearyProfilbildet til BecksProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til LokerProfilbildet til blaithinProfilbildet til AlekProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til skurk3Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til svensksnubbe

Gittesexy

@gittesexy
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gittesexy:Disse profilene har Gittesexy besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje