Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til bamsefarProfilbildet til silverProfilbildet til DrulProfilbildet til NettstedetProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til colargolProfilbildet til YouwishProfilbildet til Anne72Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til temptationProfilbildet til Haakon92Profilbildet til kmfant
Profilbildet til C.lop14Profilbildet til NåProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til El DiabloProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til HardRockProfilbildet til solaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til parivestProfilbildet til Voluptuous

candyqueen30

@giulietta-aurora
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt candyqueen30:Disse profilene har candyqueen30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje