Profilbildet til testomanProfilbildet til foresterProfilbildet til KaisaProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til bad666boyProfilbildet til SylvesterProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Lica89Profilbildet til trisvikProfilbildet til KarinagayProfilbildet til chefdepomme
Profilbildet til NightdiverProfilbildet til DorcasProfilbildet til Cd28Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til vickycdProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til pierceddickProfilbildet til stor pungProfilbildet til @nn@Profilbildet til AndyrjProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Ruien

candyqueen30

@giulietta-aurora
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt candyqueen30:Disse profilene har candyqueen30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje