Profilbildet til XenaProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til jenandProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til DorransProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til ZaxProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til LeneaProfilbildet til 33Profilbildet til bamsefarProfilbildet til ErogenProfilbildet til WErkewrøe
Profilbildet til AjscreamProfilbildet til just myselfProfilbildet til pytagorasProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Mass SageProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til buskerudProfilbildet til shivaProfilbildet til JupiterProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til petzlProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til No StringsProfilbildet til knny88Profilbildet til *Punky*

candyqueen30

@giulietta-aurora
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt candyqueen30:Disse profilene har candyqueen30 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje