Profilbildet til MatteStProfilbildet til godsg1Profilbildet til smoker;)Profilbildet til MiaBProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til NordJente90Profilbildet til Lars80Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til DionysusProfilbildet til KaisaProfilbildet til KWGProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til **vampeliten
Profilbildet til mizzyProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til godsg1Profilbildet til sexypar85Profilbildet til NannaProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til yanaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til KjellarProfilbildet til LookmeProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 1 måned, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje