Profilbildet til BecksProfilbildet til ani5Profilbildet til j18elverumProfilbildet til Lica89Profilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til moss73Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til JupiterProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SakoProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til bbck osloProfilbildet til sola50Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til KjellarProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til m52aProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til OralProfilbildet til karlaaProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til BluwProfilbildet til skurk3Profilbildet til Mossing34

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje