Profilbildet til SnæxProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til bad666boyProfilbildet til stuve92Profilbildet til OlavsenProfilbildet til xtrProfilbildet til sluggernProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til foresterProfilbildet til MolliProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til MusashiProfilbildet til IrenProfilbildet til solaProfilbildet til Oslomann 38
Profilbildet til jenandProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til bergen89Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til hotfishProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til TorolavProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til MatteStProfilbildet til nafaProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til StianProfilbildet til ak00nProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Shadowwolf

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 3 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje