Profilbildet til EscobarProfilbildet til mrroyalProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Ready4funProfilbildet til guttenProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Klar 79Profilbildet til LenemorProfilbildet til dogbayProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til RixnProfilbildet til xdresserProfilbildet til LissaProfilbildet til Rubberking
Profilbildet til ballderProfilbildet til bad666boyProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til HebroProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til freezinProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Alexander44Profilbildet til YuaygirlProfilbildet til NallexyProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Fresia4Profilbildet til Angel84Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Kaisa

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje