Profilbildet til testomanProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til guttenProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til DragongirlProfilbildet til Huldra89Profilbildet til moss73Profilbildet til ShineProfilbildet til nord88Profilbildet til englevingerProfilbildet til westpar76Profilbildet til SakoProfilbildet til hawe35
Profilbildet til urokraakeProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til CarrieProfilbildet til Roger84Profilbildet til BiTrineProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Kate WProfilbildet til golfbearProfilbildet til Natasha93Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til Angel84Profilbildet til Gutt20sør

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 1 dag, 18 timer siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje