Profilbildet til talkmanProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Dotto81Profilbildet til NyssaProfilbildet til babybooProfilbildet til NataProfilbildet til Natasha93Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til westpar76Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til guttenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Osl38Profilbildet til harepusenProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til mizzyProfilbildet til parivestProfilbildet til StaaleProfilbildet til sjømannProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NyssaProfilbildet til TingTongProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til AndroidProfilbildet til Høvikmann46

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 1 dag, 15 timer siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje