Profilbildet til RosjerProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AjscreamProfilbildet til DrYvilProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til kastrdProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til KosMusProfilbildet til RomeoProfilbildet til Bimann43Profilbildet til trannyboyProfilbildet til Buffy93Profilbildet til BecksProfilbildet til SpindelProfilbildet til Kaatqkk
Profilbildet til henrkjarProfilbildet til SjtProfilbildet til RantazticProfilbildet til simonaProfilbildet til KongenProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til kmfantProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til knny88Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til VigdisProfilbildet til Latex44Profilbildet til LululuuProfilbildet til musclebottomoslo

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 3 uker, 2 dager siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje