Profilbildet til Trappani89Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til ExodiaProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til BittenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til miss76Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TengilProfilbildet til Lenea
Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til RonnProfilbildet til nada000Profilbildet til MusashiProfilbildet til Mossing34Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til guttenProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til davidandreProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til kajabiProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til babyboo

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 3 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje