Profilbildet til jente2011Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til oslokosProfilbildet til veilchenProfilbildet til SoffiProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til DjeimiProfilbildet til På_søkProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Løvejenta
Profilbildet til swedmanProfilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til DonGrisProfilbildet til SigvegalProfilbildet til MegselfProfilbildet til DrYvilProfilbildet til wille455Profilbildet til StavangerProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til MusashiProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Odin

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 21 timer, 37 minutter siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje