Profilbildet til Angel84Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til BrumProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til RememBr83Profilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til veilchenProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til just myselfProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til SupermannProfilbildet til Rasputin72
Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til regntøymannProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Klar 79Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til OlavsenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Buffy93

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 1 uke, 4 dager siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje