Profilbildet til SakoProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ingoladProfilbildet til NyssaProfilbildet til Handyman31Profilbildet til shivaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til krsflortProfilbildet til Kate WProfilbildet til nada000Profilbildet til TheRose49Profilbildet til XenaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til HexaProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Nightdiver
Profilbildet til AvalonProfilbildet til SussProfilbildet til Tony21Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SamehadaProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til PussiProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til tinaProfilbildet til apeeassProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til claire

GjøvikKvinne

@gjovikjente
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt GjøvikKvinne:Disse profilene har GjøvikKvinne besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje