Profilbildet til VigdisProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til StrazoProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til geddimannProfilbildet til KristiansenProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til angelica96Profilbildet til Bimann43Profilbildet til ValeriaProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Zizou
Profilbildet til SvantepriProfilbildet til BotanicalProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Huldra89Profilbildet til ScorpionProfilbildet til poopITboyProfilbildet til MizzyProfilbildet til snirlenProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ballderProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til KvastenProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Natasha93Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Runo_Drammen

Kåtglattbarbert

@glattbarbert
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kåtglattbarbert:Disse profilene har Kåtglattbarbert besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje