Profilbildet til AnetteleProfilbildet til halloisProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til knny88Profilbildet til SadominatorProfilbildet til CleoProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til maler.nProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til YongProfilbildet til davidandreProfilbildet til afrikarProfilbildet til RockDude
Profilbildet til pia1975Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Julie00Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til kennedy85Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til CalaDorProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til vickycdProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Låtte

Kåtglattbarbert

@glattbarbert
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Kåtglattbarbert:Disse profilene har Kåtglattbarbert besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje