Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til ChivasProfilbildet til Solros72Profilbildet til MatteStProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til sweettortureProfilbildet til latex66Profilbildet til JosepProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til XL KukkProfilbildet til røyskattaProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til ZaxProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BadboyProfilbildet til Shyroxya
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til BjoernProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til knny88Profilbildet til Osl38Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Fin g30Profilbildet til beitoProfilbildet til Joachim*Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til BillProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til SuzProfilbildet til MissProfilbildet til Lululuu

mittmitt

@glattbarbert18cm
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt mittmitt:Disse profilene har mittmitt besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje