Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MissProfilbildet til poopITboyProfilbildet til NannaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til lovebbwProfilbildet til NataProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KAAR!!S
Profilbildet til Lica89Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til chipProfilbildet til AndyrjProfilbildet til JiJiProfilbildet til buskerudProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Skeva91Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Natasha93Profilbildet til veilchenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Alek

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje