Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til TheMissProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til ani5Profilbildet til JM28Profilbildet til Per SProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til StaaleProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til InnlandetProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til latex66
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til SvantepriProfilbildet til OlavsenProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til SupermannProfilbildet til moss73Profilbildet til Mass SageProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til monique tvProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til DrulProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Josep

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje