Profilbildet til røyskattaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til joniProfilbildet til Klara31Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til TingTongProfilbildet til solaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til maler.nProfilbildet til dogbayProfilbildet til SherylProfilbildet til SpindelProfilbildet til søl
Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til ArielProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til SupermannProfilbildet til HexaProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til orro75Profilbildet til StaaleProfilbildet til ChrisCProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til solaProfilbildet til Suz

gloria thomas

@gloriass
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt gloria thomas:Disse profilene har gloria thomas besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje