Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Solros72Profilbildet til BittenProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til IngegardProfilbildet til MaykieProfilbildet til LatexmannProfilbildet til sportfuckProfilbildet til mizzyProfilbildet til poffenProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Klar 79Profilbildet til zailoProfilbildet til DOMINANT
Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til SussProfilbildet til talkmanProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til SuzProfilbildet til AlexanderProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til kennethProfilbildet til ToyenProfilbildet til Helene89Profilbildet til Linda_25Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til Hulder1

godheksa

@godheksa
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Meget forvirret Vis
Disse profilene har besøkt godheksa:Disse profilene har godheksa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje