Profilbildet til YouwishProfilbildet til mrtoreProfilbildet til dogbayProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til BBW28Profilbildet til LeticiaProfilbildet til nafaProfilbildet til UerfarenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til DorcasProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til miss76Profilbildet til Insomnia
Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til LokerProfilbildet til Singel49Profilbildet til RosjerProfilbildet til jens41Profilbildet til par_30Profilbildet til GeeFunkProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Slave g23Profilbildet til JM28Profilbildet til skurk3Profilbildet til Geirern92Profilbildet til kaiasoProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til veilchen

godheksa

@godheksa
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Meget forvirret Vis
Disse profilene har besøkt godheksa:Disse profilene har godheksa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje