Profilbildet til henrkjarProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til AndiiProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til nord88Profilbildet til SvetikProfilbildet til DragongirlProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BluwProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til JosepProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til SKubrickProfilbildet til mindwtoProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til lalaparProfilbildet til m52aProfilbildet til kennedy85Profilbildet til oslo-mannProfilbildet til SussProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til kjelli77Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Blondetruser

godheksa

@godheksa
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Meget forvirret Vis
Disse profilene har besøkt godheksa:Disse profilene har godheksa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje