Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Merethe21Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til KimmernProfilbildet til gameroslProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til No StringsProfilbildet til Haakon92Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til OralProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Angel84
Profilbildet til SarlimeProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til angelica96Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til mindwtoProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til zailoProfilbildet til IsDronninga47

godheksa

@godheksa
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Meget forvirret Vis
Disse profilene har besøkt godheksa:Disse profilene har godheksa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje