Profilbildet til DavinciProfilbildet til MrbigProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til OpplandsParProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til ingoladProfilbildet til Lez 40Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til Skeva91Profilbildet til AndroidProfilbildet til geddimann
Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til love one anotherProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Leto78Profilbildet til OdinProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til søker sexProfilbildet til DjeimiProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Midas

godheksa

@godheksa
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Meget forvirret Vis
Disse profilene har besøkt godheksa:Disse profilene har godheksa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje