Profilbildet til geddimannProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til mark04Profilbildet til snirlenProfilbildet til CdrypaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Lez 40Profilbildet til runAProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til jente2011Profilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Romeo
Profilbildet til Thea92Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til KaisaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til MoaProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ExosProfilbildet til spruksProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til fadedProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Ayakachan

godheksa

@godheksa
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Meget forvirret Vis
Disse profilene har besøkt godheksa:Disse profilene har godheksa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje