Profilbildet til AndiiProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til cat68Profilbildet til AlekProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til par_30Profilbildet til silverProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til HighEndSub
Profilbildet til latino123Profilbildet til dewill77Profilbildet til EspenProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ShineProfilbildet til Anne72Profilbildet til No StringsProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ingoladProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til CarrieProfilbildet til ChivasProfilbildet til knutbrg

godheksa

@godheksa
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Meget forvirret Vis
Disse profilene har besøkt godheksa:Disse profilene har godheksa besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje