Profilbildet til TengilProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til zethProfilbildet til lalaparProfilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til MariusProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til jan50Profilbildet til Nic94Profilbildet til NjordProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til RubberkingProfilbildet til ThomasassProfilbildet til RantazticProfilbildet til SKubrick
Profilbildet til regntøymannProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til El DiabloProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til MoaProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til HazeProfilbildet til NyssaProfilbildet til akane21Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til VictorProfilbildet til Kate WProfilbildet til SadominatorProfilbildet til hotno

godsg1

@godsg1
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje