Profilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til AsveigProfilbildet til nafaProfilbildet til AskimMannProfilbildet til claireProfilbildet til toro60Profilbildet til MissyMooProfilbildet til BrumProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til JosepProfilbildet til badboy1986Profilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til mann oslProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ani5Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SadominatorProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til SakoProfilbildet til BrumProfilbildet til ingoladProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til komigje69Profilbildet til -MissV-Profilbildet til Fin g30

godsg1

@godsg1
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje