Profilbildet til qwerty19Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til 59modellProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til sverre89Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til TheMissProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Toyen
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til ShineProfilbildet til orro75Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til NinnaProfilbildet til AjscreamProfilbildet til RonnProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til RuienProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til apeeassProfilbildet til SwededarterProfilbildet til xtrProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til moss73Profilbildet til xdresser

godsg1

@godsg1
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje