Profilbildet til kennedy85Profilbildet til afrikarProfilbildet til NyssaProfilbildet til XjanneProfilbildet til KongenProfilbildet til MelekProfilbildet til 2KosProfilbildet til Matiine123Profilbildet til j18elverumProfilbildet til MissMProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til JimBodenProfilbildet til supertedd
Profilbildet til guttenProfilbildet til Lez 40Profilbildet til SKubrickProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til coolchic101Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til line tvProfilbildet til cat68Profilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til FreshnessProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til XjanneProfilbildet til BiTrine

godsg1

@godsg1
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje