Profilbildet til GoldenProfilbildet til xantippeProfilbildet til mark04Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til mann oslProfilbildet til nattroseProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Nina18Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til .LisetvProfilbildet til kmfantProfilbildet til SimProfilbildet til windel999Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til sweden boy
Profilbildet til carmellaProfilbildet til .tvliseProfilbildet til MM77Profilbildet til oslokosProfilbildet til IngunnProfilbildet til NannaProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til burndocProfilbildet til sanjaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til XenaProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Just4you

godsg1

@godsg1
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje