Profilbildet til Donatello21Profilbildet til Reisende40Profilbildet til trisvikProfilbildet til *Punky*Profilbildet til godheksaProfilbildet til GoldenProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Julie00Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til MiaBProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til KantarellenTerrasse
Profilbildet til mann oslProfilbildet til KongenProfilbildet til Haakon92Profilbildet til BiJ25iParProfilbildet til MortenBProfilbildet til DavinciProfilbildet til MaykieProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til latex66Profilbildet til BergenoProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til johnrunProfilbildet til pellepoleProfilbildet til Lookme

godsg1

@godsg1
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje