Profilbildet til ZizouProfilbildet til ChivasProfilbildet til qwerty19Profilbildet til PSYllonProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til JustinProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til KarinagayProfilbildet til BergenoProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til MatteSt
Profilbildet til CulprateProfilbildet til LeticiaProfilbildet til sølProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til julieProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til shinY_Profilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til TabbeProfilbildet til AmpriProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til AjscreamProfilbildet til RantazticProfilbildet til Becks

godsg1

@godsg1
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje