Profilbildet til ZizouProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til **WanjaProfilbildet til mrtoreProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til YouwishProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til halloisProfilbildet til CarrieProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til nina1992Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til HazeProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til BluwProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til nina1992Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til ani5

godsg1

@godsg1
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje