Profilbildet til stuve92Profilbildet til ShjalomProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til smoker;)Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til lekenergodProfilbildet til GeiriProfilbildet til yanaProfilbildet til LenemorProfilbildet til just myself
Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til KiwienProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til ValeriaProfilbildet til sola50Profilbildet til Joachim*Profilbildet til DjeimiProfilbildet til LatexfunProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Anne72Profilbildet til Goodgirl-GoneBAD

godsg1

@godsg1
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt godsg1:Disse profilene har godsg1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje